Het is in eerste instantie een prima webshop, maar het blijkt dat de voorraden die genoemd staan op de site niet altijd juist zijn. Ik had een computerkast besteld via deze site en had speciaal voor deze winkel gekozen ondanks dat ze iets duurder zijn dan een concurrent omdat ze de kast op voorraad hadden volgens de site.
Dit bleek niet het geval en na er meerdere keren achteraan gebeld te hebben (ze zouden weer contact opnemen de volgende dag maar dat hebben ze niet gedaan en dus ben ik maar weer gaan bellen) bleek dat ik tot wel 2 maanden zou moeten wachten. Toen heb ik gelijk telefonisch de order geannuleerd maar uiteindelijk heb ik wel 5 dagen moeten wachten totdat ik een bevestiging kreeg van de annulering.
Ik heb vervolgens een andere kast uitgezocht en weer bij hun besteld, maar tot mijn grote verbazing gebeurde er weer precies hetzelfde. Op de site staat duidelijk dat ze nog 2 producten op voorraad hebben maar toen ik belde bleek dit opnieuw helemaal niet juist en toen kreeg ik te horen dat ik pas 2 weken later de kast kan verwachten.
Al met al nogal een teleurstelling want het was het laatste onderdeel wat ik nodig had voor mijn nieuwe build.
Zoals in bovenstaand verhaal te lezen is komen ze hun levertijden niet na en ik zit op het moment van schrijven (1 week later) dus nog steeds te wachten totdat ik mijn bestelling binnen krijg
KlantenserviceZe helpen je heel vriendelijk en nadat ik mijn probleem uitgelegd had is er ook meerdere keren excuses aangeboden, maar ze zijn hun afspraken over levering maar ook over contact opnemen niet na gekomen.