4Launch

De service bij laptopproblemen is waardeloos. Notabene 3 maanden geleden hebben we onze laptop teruggestuurd omdat het geluid niet werkte. In de tussentijd hebben we tientallen keren contact gehad. Communicatie en duidelijkheid waren hierin rondom slecht.
Na lange tijd kregen we de mededeling dat we moesten betalen voor de reparatie (60 euro) omdat er vocht geconstateerd zou zijn (nou niet door ons), maar ja dat is hun woord tegen de onze. Dus vooruit, betaling maar toegezegd.
En inmiddels waren we weer een maand verder. En nu een paar weken terug toen de mededeling kwam dat de laptop nog even gecheckt en getest moest worden, kregen we uiteindelijk ook weer 5 dagen later te horen dat we de factuur moesten betalen.
Ons voorstel direct teruggestuurd, namelijk zij nemen gezien deze hele situatie die factuur voor hun rekening. En inmiddels zijn we ook op deze vraag weer 5 dagen aan het wachten.
Komt er nooit een einde aan?

3 maanden en nog steeds geen laptop terug. Ik vind het ronduit schandelijk.

Verzending heeft dus nog steeds niet plaatsgevonden terwijl naar eigen zeggen de laptop klaar ligt.

Vage communicatie, steeds om de boodschap heen draaien en niet concreet worden op wanneer nu wat gebeurt en wat ik mag verwachten.

Beste heer den Besten,

Naar aanleiding van uw review hebben wij uw case nader bekeken. Wij zien dat uw RMA ongebruikelijk lang duurt. Hierbij zien wij dat de communicatie niet optimaal verlopen is, waarvoor onze excuses. Hierbij hebben wij uw case besproken en zullen wij de onderzoekskosten kwijtschelden. Verder zullen wij u ook nog persoonlijk contacteren.

4Launch – Customer Support

Scorekaart voor 4Launch