CAPS

Zoals velen andere ben ik ook op zoek naar een leuke GTX 1080 GPU. Had al wat gelezen over "niet correcte" voorraad bij SiComputers maar dacht bij mezelf. Ik vraag het gewoon eerst na voordat ik blindelings een bestelling doe.

Ik stel de volgende vraag richting SiComputers:

Verzonden: woensdag 22 juni 2016 08:02
Op jullie website staat de volgende videokaart " MSI GeForce GTX 1080 SEA HAWK EK X 8GB " met een levertijd van 2-3 dagen.

Kunnen jullie verifiëren dat de levertijd ook werkelijk zo is. En niet dat als ik hem bestel dat hij dan ineens onder de " pre-order" valt.

Als antwoord krijg ik:

wo 22-6-2016 08:21
Beste Mark,

Leverancier heeft deze op voorraad, dus dit moet gaan lukken. Houd er wel rekening mee dat dit een watergekoelde versie is.

Nou dan moet het toch gekomen of niet ?.
wo 22-6-2016 08:35 bestel ik de GPU (MSI Sea Hawk EK X)

Woensdagavond verspringt de voorraad indicator van 4 op voorraad bij leverancier naar 0 en de levertijd gaat van 2-3 werkdagen naar 4-10.

Donderdagochtend half 9 stuur ik een mail met de vraag of mijn bestelling nog wel binnen de 2-3 zit...
Donderdagmiddag rond 15:00 heb ik nog geen reactie ontvangen en ga ik maar bellen (90 cent per gesprek)
Persoon die ik aan de lijn kreeg kon zich nog net inhouden toen ik vroeg of de kaart deze week nog geleverd gaat worden.
Neeee dat gaat echt nooit lukken.

Nou hoe voel je je dan op dat moment..... Ronduit ****

Toen zei hij.. Ja u kunt uiteraard altijd annuleren en dan storten wij het geld binnen 14 dagen terug.
Ja natuurlijk kan dat.. Maar A) Dan moet ik 2 weken wachten op m'n geld en B) heb ik nog steeds niks

Toch voor optie A gegaan want dit gaat hem daar echt niet meer worden.

Vrijdagochtend nog een mail gestuurd met het vriendelijke verzoek om het geld direct terug te storten want dit kan zo echt niet. Mijn vraag is
*update* Maandag 27-6 stond het geld weer op m'n rekening.

Als je als klant specifiek vraagt of er voorraad is... En je spreekt vervolgens een dag later een collega die niet kan geloven dat dat beloofd is. Dan ben je in mijn ogen niet goed bezig.

Ervaring heb ik naar mijn mening voldoende besproken binnen de "korte" toelichting

Scorekaart voor CAPS

Qshops