Afuture

Beste klant,

Eind mei, een maand na aankoop, heeft u contact met ons opgenomen over de door u aangeschafte Motorola telefoons. U gaf hierbij aan dat de toestellen simlocked waren, maar gezien we deze modellen reeds eerder zonder problemen hebben verkocht, trokken we dit in twijfel. We hebben u vervolgens aangeboden de toestellen te testen met verschillende simkaarten en aangegeven de telefoons naar u terug te sturen wanneer deze met verschillende simkaarten werkten en dus simlock vrij blijken te zijn.

Na ontvangen van de toestellen bleek 1 exemplaar defect te zijn (de oorzaak hiervan is onbekend); dit exemplaar hebben we gecrediteerd. Het andere exemplaar bleek naar behoren te functioneren en geen simlock te hebben; deze telefoon is volgens afspraak weer gereed gemaakt voor de terugzending.

Vandaag heeft u telefonisch contact opgenomen over deze RMA’s; hierbij is er helaas een miscommunicatie geweest waarbij per abuis is aangegeven dat het defecte exemplaar teruggestuurd zal worden en de functionerende gecrediteerd zal worden. Onze excuses voor deze foutieve communicatie.

Afuture klantenservice

Scorekaart voor Afuture