Ik plaats normaal nooit een review, maar voor camernu.nl maak ik toch een uitzondering.
Binnen een maand na aankoop van de Fuji XF 100-400mm f/4.5-5.6 R LM OIS WR objectief , gekocht voor €1899, staat er op de site van cameranu.nl een set incl. de fuji extender XF1.4 TC WR voor €1999. Bij aankoop was deze set nog niet leverbaar!!
De stoute schoenen aangetrokken en een mail gestuurd naar de afdeling klantenservice, met de vraag of ik als trouwe klant van cameranu.nl in aanmerking zou kunnen komen voor een “coulance”regeling bij de aankoop van de fuji extender die los €428 zou gaan kosten.
Binnen het uur een antwoord terug: de vraag zou worden doorgezet naar de collega's van inkoop, en zij zouden hier morgen op terug komen.
Dat gebeurde ook netjes, ik kon de extender los kopen voor €100.
Dat noem ik nauw Service met een hoofdletter S. Zij waarderen een vaste klant!!
Ik koop eigenlijk al mijn foto spullen bij cameranu.nl, het komt wel eens voor dat het product mij niet bevalt, dan stuur ik het terug en binnen no-time heb ik mijn geld retour op mijn rekening staan, zonder gezeur!!
Cameranu.nl doen niet alleen aan klantenwerving maar ook zeker aan klantenbinding!!!
Cameranu.nl een klasse webwinkel verdient meer dan 5 sterren!!
Keurig verpakt, en netjes door postnl bezorgd
KlantenserviceKomt afspraken na!