KlantenserviceHeb accu voor Canon besteld, zou binnen een dag arriveren. Betaald met Paypal. Geen bevestiging van order/betaling ontvangen dus maar afgewacht. Na 4 dagen toch maar mail gestuurd en navraag gedaan over bestelling. Bleek dat product niet op voorraad was en het nog 7 werkdagen zou duren. Moet op reis voor reportage dus heb order gecancelled en gevraagd om bevestiging en refund. Die kwam niet dus maar gebeld. Bleek dat product WEL op vooraad was. Dus waarom dan niet ontvangen? Nou, dat was een 'foutje in het IT systeem'. Dus ik wilde het product wel weer hebben. Antwoord: "Dat kan, maar dan moeten we een nieuwe bestelling aanmaken." Geen probleem zeg ik. "En dan moet u nogmaals betalen". En dat weiger ik. Want heb al betaald. En refund niet ontvangen. Zeeeer slechte service dus. Links weet niet wat rechts doet. Ik koop er nooit meer.