HelloTV

Ook mij lijkt het te overkomen. Maar vooralsnog voordeel van de twijfel.

Online een UHD televisie besteld, volgende ochtend mailtje dat het model niet meer op voorraad komt voorlopig (het is een zeer nieuw model dus dat kan gebeuren).

Mij werd een aanbieding gedaan van ook een zeer nieuw model, beter, met een aantrekkelijke korting die wel op voorraad was. Dus toestemmend gereageerd want ze hadden er nog 1 liggen (uiteraard). Vervolgens belde ik ze op, bleek het toch om de 49" inch te gaan ipv de 43" ie ik wilde. Maar die kon natuurlijk niet voor dezelfde aanbieding weg.

Alsnog gevraagd om het 43" model die ergens volgende week binnenkomt. Ook bij mij lijken ze dus hetzelfde spelletje te spelen, alle modellen op beschikbaar zetten en je daarna een ander model proberen te verkopen. Het is daadwerkelijk een beter model voor een leuke prijs dus daar zit het probleem niet. Maar de manier waarop is zeer zeer bedenkelijk. Maar goed, ik heb nog niks betaald. Woon vlakbij de winkel dus ik ga hem ophalen mocht hij binnen komen.

Scorekaart voor HelloTV