bol

Op 24-03 een Asus RP-AC52 wifi extender besteld.
Deze begon kuren te vertonen (+-4 keer per dag viel de verbinding weg)

Op 03-05 een reparatie verzoek gedaan, en het product op 10-05 opgestuurd.

De laatste reparatie status update van Bol was van 13-05. waarbij ik op 13-06 (een maand later dus) maar eens navraag heb gedaan hoe het nou zat.

Klantenservice vertelde mij dus dat het product 2 keer naar het verkeerde bedrijf was gestuurd (Op 17-05 & 20-05). En dat het product eindelijk op 09-06 naar het goede bedrijf was gestuurd.

Uiteindelijk heb ik het bedrag retour gekregen omdat het product blijkbaar niet te repareren was.

Ik heb opzich geen problemen met wachten, maar als men niets voor een maand laat weten dan is dat een beetje vervelend.

Dus een tip aan Bol.com: als er problemen zijn laat het de klant weten.

Het pakket was goed ingepakt, en op beloofde datum geleverd.

Werd goed geholpen door de klantenservice.

Beste Remmes,

Een juiste, correcte en tijdige communicatie naar de klant is eigenlijk het basisprincipe van onze klantenservice, helaas is dat hier niet zo vlotjes verlopen en dat spijt me zeer. Indien je alsnog persoonlijk contact op prijs stelt omtrent deze casus, kom ik graag nog even met je in contact. Indien wenselijk, zou je dan een email willen sturen naar klantenservice@bol.com en te refereren naar deze review?

Dank en fijne dag,
Tony - bol.com