Heel eenvoudig om vanuit de Tweakers pricewatch (wat toch mijn vertrekpunt is) iets te bestellen bij Bol. Afhandeling en betaling gaan snel, levering is ook fijn te regelen voor een koppel full time werkende mensen. Geen klachten dus, het was gewoon in orde (maar die ervaring heb ik ook met andere webshops, dus om nu te zeggen dat Bol er op één of andere manier bovenuit steekt).
Eerlijkheid gebiedt mij om te zeggen dat Bol me verleidt om een review te schrijven door een bon van 2,5€ aan te bieden voor het schrijven van een review. Maar op zich is dit ook een leuk extraatje dat ik bij andere aanbieders nog niet vaak heb gezien. Vandaar "goed" in plaats van "voldoende" (het extraatje), maar ook "goed" in plaats van "uitstekend" (het is niet zo dat er iets inhoudelijks is dat mij een "wauw"-gevoel geeft tegenover anderen, ik kan niet direct bedenken wat, want ik mis niets, maar misschien is er wel een aanbieder die mij kan verrassen).
Beste Nokie,
Hartelijk dank voor je review. We willen onze klanten graag bedanken voor het schrijven van reviews. Dank voor je beoordeling.
Groet en fijne dag,
Tony - bol.com