CAPS

Ik ben blij dat ik bij SiComputers besteld heb. Deze handelaar heeft een heel uitgebreid gamma. Klein minpuntje vind ik dat je op de website alle onderdelen in een lijst gepresenteerd per merk. Er zijn geen verdere selectiecriteria mogelijk. Zo kan je je selectie van moederborden bvb niet verfijnen door te selecteren op chipset, DDR geheugentype ondersteuning, enz. De lijsten lezen dan ook wat moeilijk en ik had hierdoor een fout gemaakt met een retour als gevolg.

De rest van het proces, winkelen, betaling enz. gebeurt zeer vlot, zoals het hoort.

Ik had 1 grote bestelling van om en bij de 1400€ geplaatst en kreeg onmiddellijk een duidelijk overzicht in mijn inbox. Je krijgt voldoende informatie over de verwerking van je bestelling. Zo krijg je een bericht wanneer je pakket ingepakt is en nog eens wanneer het overgemaakt is aan de transporteur. Ook wanneer de transporteur onderweg is krijg je een email.

Ik had een retour gevraagd omdat ik iets verkeerd besteld heb. Men heeft hier niet moeilijk over gedaan en de RMA meteen aanvaard. Er kwamen 15€ kosten bij, maar daar was het opsturen van het andere artikel in inbegrepen. Je wordt hiervan op de hoogte gebracht wanneer je je RMA aanvraagt. Het hele RMA process is vlot verlopen.

Scorekaart voor CAPS

Qshops