Ik plaats normaal nooit een review, maar wil voor cameranu.nl toch een uitzondering maken. Ik ben zeer tevreden over de kennis en kunde op het gebied van camera's, maar ook over de afhandeling van de bestelling. Ik was al een tijdje op zoek naar een goede systeemcamera en uiteindelijk ben ik met behulp van cameranu.nl terecht gekomen op de fuji x-t10. De prijs leek goed en er werden gepaste bundels aangeboden
Ik heb echt goed advies gekregen en na uitbundig rondkijken op internet en in fysieke winkels erachter gekomen dat het inderdaad een goede deal was. Cameranu.nl is wat mij betreft een echt goede cameraspecialist en biedt haar producten tegen concurrente prijzen en met aantrekkelijke voorwaarden. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Levering is uitstekend, op tijd en netjes verpakt. Gewoon zoals het hoort.
KlantenserviceIk heb na mijn hoofdbestelling nog wat accessoires besteld. Helaas was ik zelf niet thuis waardoor ik het product ben misgelopen. Omdat mijn vakantie volgde had ik het product ook niet meer nodig. Ik hoefde zelf niks te doen, cameranu.nl heeft na mijn vakantie contact met mij opgenomen en gevraagd of ik het product alsnog wil ontvangen of mijn geld terug. Ik heb dezelfde dag nog netjes mijn geld teruggekregen met een persoonlijk bevestigingsmailtje. Goed voorbeeld van proactieve klantenbenadering op het juiste moment!