Dustin Nederland | Zakelijk

Ik heb via Tweakers gezocht naar een computerbehuizing met voeding, die op korte termijn gekleverd kon worden. Ik kwam uit op de LC-Power 684B die volgens de specificaties wordt geleverd met een 420W voeding. Voldoende voor mijn doeleinden. Centralpoint was niet alleen de goedkoopste, maar kon ook binnen 24 uur leveren. En zo geschiedde..

Helaas bleek ik bij levering een wel heel lichte kast te krijgen. En na opening van de verpakking kwam de aap uit de mouw. Er zat geen voeding in de kast. De geadverteerde 420W voeding schitterde door afwezigheid. Er zat wel een zwarte blokkabel in de doos.. dat wel..

Doordat ik de computer snel moest uitleveren moest dit op korte termijn gecorrigeerd worden. En daar ging het dus mis.

De verzending was correct en op tijd. Niets op aan te merken.

Alhoewel ik telefonisch vriendelijk te woord werd gestaan, kon ik alleen mijn klacht van de ontbrekende voeding melden. Men zou contact opnemen met de leverancier en mij terug mailen. Hetgeen niet gebeurde. Hierop stuurde ik een dag later een mail met daarin het verhaal van de ontbrekende voeding. Ik kreeg allen een ontvangstbewijs, maar wederom geen reactie.

Ik zit nu nog steeds op een reactie te wachten. Ik heb een aparte voeding moeten kopen, aangezien de computer uitgeleverd moest worden. Die heb ik uit eigen zak kunnen betalen, want de klant had een strikt budget vastgesteld.

Ik ben dus niet tevreden over Centralpoint. Men adverteert met spullen die niet compleet geleverd worden. Het hoeft geen betoog dat ik me wel twee keer bedenk voordat ik ooit nog iets koop bij deze zaak.

Scorekaart voor Dustin Nederland | Zakelijk

Thuiswinkel Zakelijk