HelloTV

Geen betaling met creditcard mogelijk. Dit gaat niet anno 2016.

55pus8700 en 65pus8700 gekocht.55pus8700 ok! 65pus8700: er was gerommeld met de doos. Officiele etiket zat er niet op, er was met stift 65pus8700 opgeschreven. Is dit een nederlands en nieuw product? Sticker met gegevens aan achterkant televisie duidelijk niet orgineel en rommelig opgeplakt! Batterijen zaten al in afstandsbediening. Installatie niet zoals bij 55pus8700 zoals in handleiding. Heel ander proces. Wat hebben we hier gekocht?

Absoluut geen vertrouwen in het product wat we gekocht hebben door alle suspecte harde feiten die door ons zijn vastgelegd. Vooral omdat we 2 televisies gekocht hebben en eentje alles volgens het boekje deed en geleverd werd, de andere echter in een gemanipuleerde doos geleverd werd en zich ook niet liet installeren volgens handleiding.

Er wordt geschreven: Wij dragen zorg voor een zo snelle mogelijke levering. Als de producten bij ons voorradig zijn heeft u de producten de volgende dag al in huis.

Zaterdag besteld, alles voorradig, en maandag kon niet geleverd worden, statement in levertijd klopt dus niet. Chat probeert te ontwijken met antwoorden heel vaag zijn.

Chat funktioneert technisch prima! Vraag je echter of ze met een lagere prijs meegaan gaat dat absoluut niet. Wacht echter een dag en ze hebben hun prijzen opeens naar onder bijgeschroefd! Het kan dus wel..... slecht dat de klantenservice er over liegt dat de prijs absoluut niet lager kan, de volgende dag echter deze standaard lager is op de website!

Beste heer/mevrouw,

Wat vervelend om te vernemen dat uw bestelling niet is verlopen zoals u van ons mag verwachten, dit betreuren we enorm en bieden u hiervoor onze welgemeende excuses voor aan.

Door enorme drukte afgelopen weekend is er inderdaad een kleine vertraging ontstaan in de levering op de toestellen die u besteld heeft, we moesten even wachten op levering vanuit Philips waardoor deze niet op de geplande dag bij u konden zijn. Hierover hebben we u tijdig per mail geinformeerd.

Beide toestellen zijn een dag voor levering bij u door Philips bij ons uitgeleverd en zijn echt 100% zeker gloednieuw in doos, helaas kunnen ook wij niet inzien hoe de toestellen ingepakt worden vanuit de leverancier.

We wensen u ondanks de ongemakken heel veel plezier van de prachtige toestellen en laten u graag een volgende keer zien dat wij beter kunnen!

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl