HardwareWebwinkel.nl

Bestellen is makkelijk, goederen zijn vaak niet direct leverbaar en is tussen 1 a 2 dagen pas ter plaatse, Rare ophaaltijden en gewoon aan huis, het is niet echt een winkel maar een gewone woning waar alles in het halletje verkocht wordt en via de post.

In totaal 4 bestellingen gedaan, enkel een cpu en een kabeltje waren leverbaar na bestelling, de overige zaken moesten in Duitsland besteld worden, na contact is er ineens een feestdag geweest in Duitsland en zijn de resterende items pas NA het weekend leverbaar op maandmiddag, en dan pas tussen 16.00 en 17.00 op te halen.

Na het plaatsen van een bestelling op woensdag met een levertijd van 1 a 2 dagen doe ik navraag wanneer mijn bestelling er is nadat ik op vrijdag nog steeds niets heb gehoord, ik krijg een bericht dat het er nog steeds niet is door toedoen van de leverancier uit Duitsland, leuk en aardig maar daar heb ik niets aan.

Omdat een gedeelte van de bestelling wel al op voorraad was biedt ik aan om dit zaterdag dan op te halen, er komt geen enkele !! reactie van de winkel dus heb ik alles elders gehaald om mijn eigen klanten niet teleur te stellen.

Ik ben in ieder geval een teleurstelling rijker en zal niet snel weer bij deze winkel bestellen na dit voorval ondanks dat hij voor mij dichtbij is.

Goedenavond,

Het spijt ons dat u ontevreden bent. Afgelopen week heeft u diverse orders geplaatst waarvan u updates heeft ontvangen dat deze klaar lagen om af te halen. U koos er zelf voor om deze nog niet op te halen en te wachten tot de andere zaken die een paar dagen later besteld waren ook binnen waren.

De laatste order was helaas vertraagd door een feestdag in Duitsland en zou pas na het weekend binnen zijn (wat ook nog binnen de beloofde levertijden van de website was) hetgeen ik u heb laten weten. U mailde ons op vrijdag avond na sluitingstijd dat u e.e.a. in het weekend op wilde halen wat voor ons normaal geen probleem is, maar dat bericht lazen we pas op maandag ochtend. Als u iets eerder gemaild had hadden we gezorgd dat er iemand aanwezig was, we hebben namelijk zeer ruime afhaaltijden in de avonduren en weekend buiten de vaste tijden doordeweeks waarop altijd iemand aanwezig is.

Jammer dat u zich zo negatief uitlaat terwijl u vorige keer zo tevreden was. Wij konden toen een vrij speciale computerbehuizing die u wilde hebben binnen 1 dag wel leveren terwijl de rest van de winkels het af lieten weten. Helaas heb ik de positieve review van die order gemist. ;-)

Maurice van Rooij
Team Hardware Webwinkel.nl