MediaCenterWorld

ik had nog nooit van deze site gehoord en ik kwam hier terecht omdat ik op zoek was naar een digital devices cine cs2 v6.5.
mediacenterworld is de enige leverancier hiervan in nederland,volgens mij heeft tweakers of hardwareinfo hier ook een keer een exemplaar van toegestuurd gekregen om te testen voor een review en die zeiden ook dat mediacenterworld de enige leverancier was in nederland.
ik wilde graag deze tv tuner kaart vanwege de vele positieve reviews op amazon.de helaas kon ik geen nederlandse site vinden om te bestellen maar uiteindelijk toch hier terecht gekomen.
het is een mooie site gespecialiseerd in htpc en streamen.
eenmaal besteld ontvang je ook een zeer duidelijke nederlandse handleiding die ze zelf gemaakt hebben en een link naar de drivers die zeker werken zodat je gelijk aan de slag kan.
ook wordt er uitgelegd hoe je de tv kaart in windows media center en dvblink kunt instellen.
heb je na de bestelling nog vragen of je komt er niet uit kun je ze mailen en hebt vrijwel direct antwoord ook sávonds na kantooruren.
ze denken graag mee met de klant en niet van die standaard antwoorden van neem maar contact op met digital devices zelf.
ik ga deze site nog regelmatig in de gaten houden.

levering volgende dag

zie toelichting