Soms heb je gewoon pech en soms mag het gewoon niet zo zijn. Enkele weken geleden een bestelling geplaatst om de volgende dag nog te laten leveren. Het pakket zou op een zaterdag thuis bezorgd worden. De hele dag thuis gewacht, maar geen pakket gezien. Toen Afuture al gebeld en gezegd dat ik overdag niet thuis was om het pakket aan te nemen. Het excuus was dat DPD waarschijnlijk iets verkeerd had gedaan. Toen had ik al aangegeven dat ik het pakket waarschijnlijk terug zou laten sturen, omdat ik het niet kon ophalen.
Toen ik een extra vrije dag had, heb ik toch tijd vrij gemaakt om naar het afhaalpunt te gaan. Deze was helaas gesloten, dus toen heb ik het maar opgegeven. Enkele dagen kreeg ik mailtjes dat er producten RMA waren verstuurd. Meteen een reply gestuurd met tekst en uitleg. Er werd nog voorgesteld om de producten opnieuw na te sturen en ik heb gezegd dat ik hier nog even over wilde nadenken.
Toen ging om 21.30!! opeens de telefoon, Afuture belde eventjes om te vragen waarom de producten terug werden gestuurd. Afgezien van het rare tijdstip om te bellen, had de persoon ook geen idee wat er aan de hand was. Mijn frustraties onderdrukkend heb ik uitgelegd wat er aan de hand was. Ik wilde zelf nog even nadenken, maar door de onwetendheid van de medewerker heb ik maar meteen mijn bestelling geannuleerd en mijn geld terug laten storten. Soms lopen de dingen niet zoals gepland, maar op een gegeven moment is sorry zeggen niet voldoende.
Een weekje later (vandaag) was de frustratie een beetje gezakt en ik had vroeger altijd goede ervaringen met Afuture. Dus toch maar een bestelling geplaatst (incl. commentaar over de vorige bestelling). Als ze op tijd leveren, dan kan het vast niet misgaan. Helaas, tijdens mijn bestelling had iemand anders de laatste processor gereserveerd. Meteen gebeld en gevraagd of er een oplossing was. Je raad echter al dat een onderdeel dat gereserveerd is (ook voor latere verzending) niet gewisseld kan worden.
Ik heb direct mijn al betaalde bestelling weer geannuleerd. Nu kan ik weer een week op mijn geld wachten. Een excuus is gewoon niet meer genoeg. Voorlopig ben ik weer even klaar met Afuture. Misschien zijn de frustraties over een paar maanden weer gezakt, maar voorlopig ben ik klaar. Als het goed gaat, dan is er niks aan de hand. Maar na twee mislukte bestellingen besteed ik mijn geld ergens anders (als ik het weer terug heb iig).
Speciaal besteld bij Afuture omdat ze de volgende dag zouden leveren. Dit hebben ze dus niet gedaan. Dag voor niks thuis gezeten, speciaal tijd vrij gemaakt om het op te halen bij een afhaalpunt. Allemaal voor niks.
KlantenserviceVriendelijk zijn ze allemaal wel, clueless ook. Er wordt niet mee gedacht aan een oplossing en het enige wat je hoort zijn excuses.
Beste klant,
Het pakket is inderdaad na 14 dagen retour gekomen in ons magazijn. Per mail heeft u een bevestiging ontvangen dat er producten retour waren ontvangen. U heeft daar een mailbericht over gestuurd met onder andere de vraag of de bestelling eventueel opnieuw verstuurd kon worden.
Gezien de eerdere tijdsduur, uw vraag per mail en de mogelijkheid om de order dezelfde dag nog tot 22:30 te kunnen versturen, hebben wij besloten om u even te bellen zodat het wellicht dezelfde dag nog opgelost kon worden.
Kijkend naar uw laatste order, dan was de laatste voorradige processor inderdaad net voor uw bestelling al weg besteld door een andere klant.
Bij lage voorraden in ons magazijn kan dit, gezien het grote aantal bestelling wat bij ons geplaatst wordt wel eens voorkomen.
Dit is helaas niet te voorkomen.
Nieuwe voorraad van de processor was overigens weer beschikbaar binnen enkele werkdagen.
Onze excuses voor het ongemak.
Afuture klantenservice.