HelloTV

mooie website, makkelijk kunnen vinden wat ik zocht.
Echter de voorraad aanduiding klopt van geen meter.
Een bepaalder yamaha surround verstreker zou ruim op voorraad zijn volgens de website. Ook in de door mij beozchte filialen. Geen van de filialen had de versterker, de laatste min of meer gedwongen om het centrale punt te bellen en daar bleek dat ie effectief in geen filiaal of het magazijn op voorraad te zijn. niet verbazend wekkend wand het was een model dat door Yamaha al niet meer uit gelevert werd. Nu 7 maanden later staat de versterker nog steeds op voorraad op de site, Yamaha levert hem al 12 maanden niet meer uit. en de "verkopers klantenservice proberen je heb zo hard mogelijk te laten bestellen (iets wat door de maker gezegd wordt, nooit meer te leveren)

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met PlatteTV.nl

Dat klinkt inderdaad niet helemaal goed, uiteraard kan het een keertje voorkomen dat er een in het voorraadsysteem zit maar die corrigeren we dan uiteraard direct.

Zou u zo vriendelijk willen zijn mij even door te geven welk artikel het hier betreft? U kunt mij bereiken op orderdesk@plattetv.nl

Ik zie uw reactie graag tegemoet zodat ik deze fout kan corrigeren, alvast bedankt voor uw medewerking.

Tim
Servicemanager PlatteTV.nl