Geen concrete mening. De bestelling vind plaats zoals zowat via elke webshop gebeurd. Oke dus
VerzendingGemiddeld oke
KlantenserviceSchijf besteld. Werk niet met NAS. Staat wel bij Synology als compatible aangeduid. Teruggestuurd en verzendkosten betaald. Afuture test schijf en geeft aan geen storing te vinden. Dat kan klopen want in een pc werkt de schijf perfect tijdens eigen tests. Mijn voorstel is een ander duurder exemplaar aan te schaffen en de verzendkosten te verrekenen. Fair voor beiden en vanuit commercieel oogpunt voor de webshopondernemer een kans een tevreden klant van dienst te zijn. Afuture reageert vervolgens 2 weken niet meer op mails. Na een telefoontje vanuit mijn zijde wordt ontkend dat men mail heeft ontvangen na lang twijfelen. Moeilijk te geloven vandaag de dag dat meerdere mails ineens niet meer aankomen. Na de betreffende telefoon wel direct mail ontvangen vreemd genoeg. Men gaat niet akkoord. Mijn keuze is dan om het geld retour te vragen, het verlies voor lief te nemen en deze ervaring te delen via Tweakers.
Ondernemers vandaag de dag zijn slim en doen veel aan klantcontact en behoud daarvan. Deze webshop is een zeer zeldzaam vreemde eend in de bijt en ik ben direct genezen ervan
Beste klant,
Retouren worden door ons uitgebreid getest wanneer melding gemaakt wordt van een defect.
Wanneer er geen defect gevonden kan worden met een product, worden de gemaakte verzendkosten voor het retourneren helaas niet vergoed.
Om even terug te komen op het mailcontact , daar zijn wij nog even ingedoken.
Wij hebben onder andere daarbij opgemerkt dat sommige mailberichten in zeldzame gevallen niet (goed) bij ons binnen komen.
Mogelijk dat dit er ook voor heeft gezorgd dat wij u latere mailberichten niet hebben ontvangen en gelezen.
Wij zijn hier mee bezig en proberen het probleem zo snel mogelijk te achterhalen en te verhelpen.
Mocht u als klant binnen 2 werkdagen geen reactie op uw emailbericht van ons ontvangen, dan raden wij u aan om ons even te bellen of opnieuw te mailen zonder ons ticketnummer in het onderwerp van de mail.
Onze welgemeende excuses voor het ongemak.
Afuture klantenservice.