Smartphone besteld die binnen twee maanden kapot is gegaan. Aan begin was de helpdesk nog OK maar op bepaald moment toen ik zei dat ik afstand wilt nemen van het toestel hebben ze mij gewoon genegerd.
Toestel die binnen het garantie periode kapot gaat door het fout bij het update van fabrikant, is geen goede smartphone. Maar erger is dat ik een factuur kreeg van 260 euro terwijl de toestel zelf allen 230 kost. Er moest een "moederbord" vervangen worden. Op dit toestel is een FRP lock aanwezig die je vrij makkelijk er af kan halen om de recovery.img te uploaden. Dat was de enig probleem met toestel. Maar er dient een moederbord daarvoor vervangen te worden. Toen besloten om afstand te nemen van dit mislukte telefoon en webwinkel.
Was ok volgende dag binnen, verpakking was stevig.
KlantenserviceMeerdere mails waar je letterlijk niets aan hebt. In de zin van "wij doen iets aan maar jij moet wachten" etc. Tot dat je op bepaald moment hoort dat het onderzoek niet meer nodig is vanwege dat ik aan had gegeven dat ik afstand wilt nemen. Maar die 230 euro die ik in de prullenbak die bol.com wordt genoemd daar over wordt niets gezegd.
Hi Masterdrive,
Heel vervelend dat je niet naar je zin geholpen bent. Ik herken je verhaal uit andere reviews en wil je nogmaals graag verzoeken om de gegevens van deze bestelling te sturen in een e-mail naar klantenservice@bol.com ovv deze review. Er neemt dan zo spoedig mogelijk iemand contact met je op.
Groet, Margot van bol.com