Ik heb een accesspoint besteld bij Bol op zaterdag. Deze laten versturen naar een afhaalpunt omdat ik niet de hele maandag thuis zou zijn, maar het wel dringend nodig had. Het accespoint werkt goed
VerzendingAflevering was bevestigd op maandag. Ik zat ook er echt te wachten ivm dramatische Wifi verbinding. De status bleef maar staan op "zending aangemeld, maar niet ontvangen in het distributiecentrum". De informatie verstrekt door Bol klantchat klopte ook niet. Ik kies in elk geval nooit meer voor Kiala
KlantenserviceIk heb tot 2 keer toe de klantenservice per chat benaderd. De eerste medewerker verzekerde dat de zending alsnog zou komen op maandag - niet dus... De tweede medewerker, het was inmiddels na 19:00 uur, kon niets voor me doen voor dinsdagavond - dus denken in oplossingen wat een andere reviewer schrijft, herken ik niet.
Hoi Eggda,
Wat jammer dat je zo'n negatieve ervaring met ons hebt gehad. Heb je het accesspoint intussen goed ontvangen? Zo niet, zou je dan een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com ovv deze review en je bestelnummer? We kijken dan heel graag alsnog met je mee waar je bestelling zich bevindt.
Groet, Floor van bol.com