De indicatie van voorraad op de website is onbetrouwbaar. Check altijd voor je bestelt of het product op voorraad is. Wat ze meestal doen, lees ik in reviews en dit overkwam ook mij, is je dan een ander product aanbieden, soms met enkele tientjes korting. Toen ik dit echter niet wilde, bleven ze mij bestoken met mailtjes waarom ik dit dan niet wilde, want de aangeboden tv was toch veel beter. Belachelijk. Ik heb onderzoek gedaan naar welke ik wil, die zou op voorraad zijn maar dit bleek dus helemaal niet het geval. Dan wil ik niet nog dagenlang bezig zijn met discussies over waarom ik dan geen andere wil.
Uiteindelijk werd mij beloofd het geld terug te boeken maar daar moest ik helaas ook weer achteraan bellen toen dit na een week nog niet gebeurd was.
Als een product op de website op voorraad wordt aangegeven, verwacht ik dat dat klopt. Dit is geen eenmalig foutje, maar gewoon beleid van deze zaak. Ze hengelen dan meer klanten binnen die ze vervolgens een ander product aanbieden.
KlantenserviceNa mijn telefoontje werd het geld snel overgeboekt. Echter dit had al een week eerder gebeurd moeten zijn toen dit per mail beloofd was.
Beste heer/mevrouw,
Wat vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent over uw bestelling bij PlatteTV.nl, nogmaals onze excuses hiervoor.
Indien het voorkomt dat een model sneller op is geraakt dan verwacht zullen wij u altijd helpen aan een beter model voor vrijwel altijd dezelfde prijs, wij hebben u graag als tevreden klant en helpen u ontzettend graag aan een goede televisie.
Helaas was ons aanbod niet naar uw wens wat we natuurlijk ontzettend betreuren.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak, wij helpen u graag een volgende keer verder!
Tim
Servicemanager PlatteTV.nl