4Launch

In 1 woord: geweldig. Laat in de avond een g502 proteus spectrum besteld, volgende dag had ik em in huis. Pakketje was te volgen met postNL track&trace dus daar kan ook vrij weinig mee misgaan. Vervolgens open ik het doosje en zie ik dat het ook nog uitstekend is verpakt met genoeg 'luchtzakjes' en een soort grote versie van bubbeltjesplastic. Ook genoeg mailtjes gehad over de status van het product (betaald, in behandeling, verzonden, afgeleverd). Raad iedereen aan om hier producten te kopen.

Netjes in een stevige doos verpakt. Met genoeg bescherming (bubbeltjespkastic etc.) om niet beschadigd te raken. Netjes verzonden met PostNL track&trace dus dat was ook heel fijn om te weten hoe laat het product ong. aan zou komen en waar die was.

Hier ben ik zeer tevreden over. Het feit dat ik laat in de avond kan bestellen en dat ik het de volgende dag in huis heb is al 1 goed punt. Een ander goed punt is dat je prima op de hoogte gehouden wordt dmv 4 mailtjes die de status van je product vertellen (betaald, in behandeling, verzonden, afgeleverd). Hier kunnen andere webshops nog wat van leren.

Scorekaart voor 4Launch