HelloTV

Op 15 april een LG OTW150 muurbeugel besteld. Helaas bleek deze niet op voorraad te zijn. Op maandag 18 april kreeg ik de vraag of ik wilde 3-5 werkdagen wilde wachten, zodat deze bij de leverancier kon worden besteld.

Na drie weken nog steeds niets gehoord en zelf maar eens per mail contact opgenomen. In een reactie gaven ze aan dit vervelend te vinden, zonder een vervolgactie te specificeren.

Twee dagen later gebeld. Nu werd aangegeven dat het nog 1-2 weken kon duren. Per direct mijn geld teruggevraagd.

De klantenservice communiceert wel beleefd (vandaar slecht ipv waardeloos), maar stelt wel teleur in de actie.

@@Update:@@
Enkele uren na het telefoontje ontving ik bericht dat de muurbeugel toch binnen was gekomen. Ondanks dat de annulering van de koop al was afgehandeld heeft Plasmatv contact opgenomen met de vraag of ik nog op zoek was naar de muurbeugel. Erg fijn en direct besteld! Uiteraard nog even het resultaat afwachten.

Beste heer Hiemstra,

We vinden het ontzettend spijtig dat wij u niet tijdig konden helpen aan de bestelde LG muurbeugel.

Ondanks LG aangaf tijdig uit te leveren is de levering toch wederom uitgesteld, ook wij balen hier enorm van.

Nogmaals onze excuses voor het ontstane ongemak, zoals vanzelfsprekend hebben we uw betaling direct gestorneerd.

Fijne dag gewenst!

Tim