De website is overzichtelijk en plaatsen van een bestelling heel eenvoudig. Het aanbod op Estunt.nl wisselt steeds, dus het loont zeker de moeite om de nieuwsbrief en website in de gaten te houden.
VerzendingDe levering was erg snel, 's avonds besteld en de volgende dag al bezorgd. In dit geval bestelde ik een laptop en deze was uitstekend verpakt in een verpakking die daar speciaal voor bedoeld is: de laptop zat stevig vast met genoeg ruimte rondom om tegen stoten te beschermen.
Bij het uitpakken viel op dat de laptop heel goed was schoongemaakt, waardoor deze er op een paar kleine gebruiksporen als nieuw uit zag. Deze gebruikssporen waren uiteraard te verwachten, want zo werd ie te koop aangeboden.
De accu was helemaal opgeladen dus ik kon er gelijk mee aan de slag. De hardeschijf is met Blancco 5 gewist en de laptop laat hierdoor bij opstarten een handig scherm zien met de belangrijkste specificaties.
Al met al ben ik erg te spreken over de manier waarop Estunt dit product heeft geleverd.