Bestelproces strak en goed geregeld. Kon netjes bestellen en via iDeal betalen. De eerste poging om te betalen lukte niet, de tweede wel, maar de webshop gaf daarna het bestelde artikel alsnog als onbetaald aan. Een dag erna bleek het toch juist verwerkt te zijn en werd het pakketje opgestuurd. Overigens toen al uiterst snel en een correcte mail van een medewerker van SWW gekregen met uitleg.
VerzendingPakketje was snel bezorgd en uitermate netjes verpakt in een stevige kartonnen doos met voldoende vulmiddel om schudden van de erin zittende doos te voorkomen. Ongebruikelijk soort doos, wel erg prettig... Omdat het product zelf niet geheel voldeed aan mijn verwachtingen (kon SWW niks aan doen, maar ik kreeg de FOSCAM webcam niet aan de praat) heb ik dezelfde doos gebruikt voor het retourneren.
KlantenserviceIn één woord: GREAT! Snelle reacties, uitermate professioneel en meedenkend. Klantgericht en zonder dubbele bodems of bijbedoelingen.... Ik heb bij andere verkopers wel eens gehad dat ze me verdacht aankeken toen ik een harde schijf terugbracht met een afgebroken onderdeel (had ik echt niet zelf gedaan, maar werd er wel als zodanig op aangesproken).... Bij SWW geen enkele wanklank, alleen maar hulp .... in eerste instantie hulp om de webcam alsnog aan de praat te krijgen, in tweede instantie prima geholpen in de RMA-procedure. Kreeg net bevestiging van terugbetaling, alles correct en zonder klachten mijnerzijds afgehandeld. Complimenten, ik ga er zeker opnieuw bestellen: alles is daar prima op orde!