Afuture

Veel op voorraad en dus snelle uitlevering,Op de site op voorraad ook daadwerkelijk op voorraad zonder flauwe excuses. Behoort altijd tot de goedkoopste aanbieder van merkprodukten. bestelling en mail verkeer verloopt super

Ook hier weer mailing fijn inzichtelijk met status, bezorging volgens afspraak in een tijdspad van twee uur

Al eerdere bestellingen geplaatst met de verwachte kwaliteit van de leverancier (bv .Intel - Corsair - Fractal), toch helaas 1 onderdeel met problemen en ik kan je verzekeren dan ben je Gods blij met een klantenservice van Afuture. Ten eerste prima mail wisseling met tips en trucks op je te helpen, hierna zeer vlot een RMA en in mijn geval ben ik naar hun winkel in Veenendaal gegaan en dan merk je dat een webwinkel met een fysiek adres vele voordelen heeft waar je in tijden van nood heel blij van wordt. Werd vakkundig en vriendelijk ontvangen en euvel werd direct en kostenloos opgelost, gewoonweg super verhandeling blij naar huis met een werkend onderdeel wat overigens waar je bij staat getest word.
Top winkel met top service en nee ik heb geen aandelen en of heb enige verbintenis met deze winkel.

Scorekaart voor Afuture