Zo goed ze hun best doen om je bestelling goed af te leveren, met 20x een mail dat er een statusverandering is in je bestelling en overal een naam bij om ook te kunnen reageren, zo slecht is de communicatie ineens als je niet tevreden bent. En een slecht produkt verkopen, het terugkrijgen en dan niet het fatsoen hebben om dat netjes af te handelen. Dat is een waardeloos bedrijf, naar mijn bescheiden mening.
VerzendingSlechte service als je niet tevreden bent over het produkt. Zie boven. RMA-afdeling bepaalt en je hebt geen enkele kans om hen te spreken of verhaal te halen. Nou ja, uiteindelijk een klacht ingestuurd. Maar zover zou een fatsoenlijk bedrijf het eigenlijk niet moeten laten komen.
KlantenserviceZie boven, geen reactie op mails, chat door medewerker die niks mag beslissen, na facebookbericht ineens wel wakker worden, een afdeling die verantwoordelijk is maar die je niet kunt bereiken.
Geachte klant,
Producten mogen altijd op zicht bekeken en uitgeprobeerd worden. Mocht het product niet bevallen dan kan dit binnen het zichttermijn geretourneerd worden, zolang het product maar voldoet aan de retourvoorwaarden. Hierbij is het zo dat mits redelijkerwijs verwacht mag worden dat ook de verpakking intact behoord te zijn en het product compleet en in originele onbeschadigde staat aangeleverd wordt.
Wij hebben echter het product met flink beschadigde verpakking en in zodanige onhygiënische staat terug ontvangen, waardoor het voor ons lastig is het product retour te nemen. Hiervoor is een voorstel gedaan. Zoals we kunnen nagaan is er elke keer binnen 1 tot 2 werkdagen gereageerd op uw emails. Het bevreemdt ons dan ook dat u geen reactie ontvangen zou hebben. Binnen het redelijke trachten wij een oplossing te bieden. Wij betreuren dat u dit anders ziet.
4Launch - Customer Support