PlatteTVdiscounter

Het heeft maanden geduurd voordat het bedrijf me eindelijk na veel heen en weer bellen mij vertelde dat de tv die ik besteld had, dat die niet leverbaar is en ik een andere krijg.

Geleverde tv is KAPOT. Gewoon met een kapotte scherm geleverd.....

Klantenservice is echt bagger. Heb 500 euro betaald voor een tv, krijg ik kapot geleverd. Ik veel bellen met het bedrijf en ook veel mailen en ze houden aan het lijntje. Elke keer weer een reden geven waarom het niet gelijk gefixed kan worden. Het heeft een jaar geduurd voordat ze eindelijk actie wouden nemen voor de kapot geleverde tv, MAAR TOEN ZEIDEN ZE DAT HET TE LANG GELEDEN GEBEURT WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dus de kapotte geleverde tv die ik niet eens orgineel heb besteld maar wel 500 euro voor heb betaald en maanden lang op gewacht, wordt NIET gemaakt. MEEST SLECHTE BEDRIJF OOIT!!!

Ik had er 2 jaar garantie op, maar alsof dat dus uit maakt want ze waren toch al niet van plan om je te helpen. Garantie betekend NIKS bij hun. Je krijgt gewoon geen garantie.

Scorekaart voor PlatteTVdiscounter