Vrijdag avond klokslag half 10 was ik op zoek naar een mooie TV, struinend door de pricewatch viel mijn oog voor PlatteTV.nl, vooral de slogan "Voor 23:59 besteld, morgen in huis!" sprak mij aan gezien ik mijn TV de volgende dag graag wou uitpakken. Op de site stond de TV "op voorraad" en ik kon zelfs de volgende dag selecteren als gewenste bezorg dag! Nog geen 15 min later had ik mijn bestelling geplaatst en was mijn order bevestigd.
De volgende ochtend had ik nog geen bericht van verzending ontvangen, dus waagde ik mij aan de livechat, wat overigens wel leuk werkt, hij kon mij vertellen dat er iets mis gegaan was met het verwerken van de order en dat ik de TV hoogstwaarschijnlijk maandag zou ontvangen. Nadat ik aangegeven had dat ik toch erg jammer vond en dat ik juist hier besteld had vanwege de levertijd kreeg ik het voorstel om er een doosje TV whipes bij te doen (of een hdmi kabel) ter compenstatie (TV +- €1450).
Gezien ik aan beide geen behoefte had kreeg ik €15 korting op een wallmount thin 225, hier nam ik mijn vrede mee gezien ik gewoon mijn TV wou hebben ( Los van het feit dat ze dit soort deals standaard bij een TV doen).
Zaterdag geen verzendbevesting meer ontvangen, maar ik had goede hoop, ik had tevens persoonlijk contact gehad. Helaas ontving ik maandag het bericht dat mijn TV net verzonden was en dat ik deze dinsdag kon verwachten…….
“voor 23:59 besteld volgende dag in huis” dit was helaas niet gelukt, maar goed elk bedrijf heeft wel eens een misser. Echter jammer dat ik er zelf achter aan moest gaan. Heel jammer dat ik hem waarschijnlijk dinsdag pas ontvang.
Na twee keer niet waar kunnen maken van de slogan voor 23:59 besteld morgen in huis lijken 2 sterren mij prima gepast.
Algemene beoordeling 3 sterren vanwege de prijs....
Het boven staande verhaal kan hier goed toelichting op geven
KlantenserviceHet boven staande verhaal kan hier goed toelichting op geven
Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring bij PlatteTV.nl
Jammer dat u ondanks een aantal positieve punten toch niet helemaal tevreden bent omtrent uw aankoop, graag zouden wij dit een volgende keer verbeteren!
Zou u zo vriendelijk willen zijn uw ordernummer even door te sturen naar orderdesk@plattetv.nl? Ik zoek graag uit wat er fout is gegaan en hoe wij dit een volgende keer kunnen voorkomen.
Ik zie uw reactie graag tegemoet en wens u in ieder geval veel plezier van uw aankoop!
Tim
Servicemanager PlatteTV.nl