Het enige wat ze kunnen is snel verzenden. De verpakking en RMA afhandeling is slecht. Tevens krijg je de tijd na je bestelling iedere week een e-mail of je nog steeds tevreden bent met je bestelling. Bij afmelden sturen ze je nóg een e-mail dat je afgemeld bent. Nooit meer bestellen hier.
VerzendingIk had 2 hardeschijven gekocht. Deze zaten wel ieder in een schuimrubber/karton verpakking, maar deze 2 verpakkingen lagen praktisch los in de doos, in plaats van goed met vulmiddel vastgezet te zijn.
KlantenserviceIk had een e-mail verzonden dat ik de verkeerde capaciteit hardeschijven had besteld, spoedig een reactie terug gehad met een RMA nummer. Na het terugsturen van de schijven een mail gehad dat ik binnen 14 werkdagen het tegoed aan een andere order kon besteden d.m.v. ordernummer retour mailen. Na 14 dagen zou het bedrag teruggestort worden. Nieuwe bestelling geplaatst, ordernummer gereplied op de betreffende mail (zaterdag), 's maandags mail terug dat het hele tegoed was teruggestort naar m'n Paypal rekening. Mail teruggestuurd dat ik zaterdag een mail gestuurd had. Mail terug, "Eerste betalingsherinnering" betreft de nieuwe order. Kortom, de meest klant onvriendelijke waardeloze webshop. Wegblijven.