HelloTV

Ik heb al veel meegemaakt, maar deze winkel overtreft alles. Nog nooit heb ik zo een suuuper service leren kennen, en ook nog in alles. Of nu bij de live chat of telefoon, of levering, voor alles hebben hun een open oor. Niets is teveel wat je vraagt. Ik koop al jaren in webwinkels, maar deze overtreft alle. Ik zou nooit meer bij de MM een tv of audio spullen kopen. Het is echt een aanrader om bij platte tv te kopen.

De eerste bestelling die ik geplaatst heb was een UE55JU700 samsung tv. Die is aangekomen maar de doos was beschadigt . Ik direct aan de live chat, en Justin zo heet de persoon van de chat, heeft direct tegen mij gezegt , haal de tv ff eruit om te controleren of hij beschadigd is. Heb ik gedaan, en het was ook zo. Pixel stuk. heb het direct door gegeven , Justin zei direct morgen heb jij een nieuwe. Ich dacht wow, is dat echt zo?? Ja hoor, er kwam zelf een persoon van Platte tv mee om de TV op te hangen en te installeren. Wat een service. geen extra kosten.Geweldig. Nu geniet ik van de tv

Klantenservice is echt super tof, zo vriendelijk en ook als er iets was, kabel was niet goed, nog geen 5 minuten later heb ik een mail binnen gehad met erin een bevestiging voor een nieuwe HDMI kabel. 16 uur later stond post NLvoor de deur met een nieuwe kabel. Zo heb ik het echt nog nooit mee gemaakt. Geweldig. Koop hier ook de Playbar van Sonos, zeker weten

Scorekaart voor HelloTV