Afgelopen maandag een tv besteld bij "winkelmodellen.nl", dit is onderdeel van platte tv.nl. De tv zou bij alle filialen voldoende op voorraad zij. Na 4 dagen nog niets te hebben gehoord over wanneer de tv zou worden geleverd toch maar even gebeld. Sorry mv. maar deze tv is niet meer op voorraad, we hebben vandezelfde tv nog wel een nieuwe op vooraad, kost wel 20 euro extra.Hmm oke.. maar hij staat op jullie site als voldoende op voorraad. Het antwoord hierop was.. tja deze moet nog worden aangepast. uiteindelijk de bijbetaling wel gedaan. Maar ik vind het verre van netjes dat je tijdens de bestelling geen bericht krijgt dat de tv niet op vooraad is, dat je vervolgens besteld en betaald maar ook daarna nog geen mail of telefoontje dat je wel betaald hebt maar dat ze niet kunnen leveren. Vraag me af wanneer ik wat van ze had gehoord als ik niet zelf had gebeld.
Nu lees ik op deze site meerdere reacties over het zogenaamd wel op vooraad hebben van de tv's maar als mensen dan contact opnemen over waar de tv blijft na bestelling blijkt hij plotseling niet op vooraad. Erg jammer, we hadden al een keer eerder een tv bij ze gekocht, gewoon in de winkel, alles prima voor elkaar, maar na deze ervaring.. sorry maar voor mij niet meer.
Beste Ankie,
Jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent over uw bestelling bij Winkelmodellen.nl
Ondanks Winkelmodellen.nl onderdeel is van PlatteTV.nl is het concept hiervan wel echt anders. Van deze modellen zijn vaak maar een enkel model beschikbaar omdat het hier aanbiedingen voor onze laatste modellen betreffen.
Mocht het dan toch een keertje voorkomen dat het winkelmodel verkocht is zullen wij u ten aller tijden compenseren in de prijs voor een gloednieuw exemplaar.
Wij hopen dat u ondanks de wat slechte ervaring toch veel plezier van uw bestelling mag hebben.
Tim
Servicemanager PlatteTV.nl