HardwareWebwinkel.nl

Bestellen ging prima, betalen ook. Pas daarna ging het goed mis. Eerst werd mijn order gecanceld zonder enige reden. Nadat ik contact opnam kreeg ik een raar verhaal over dat ze de verkeerde order hadden gecanceld. De status werd aangepast naar "in afwachting van product bij leverancier". De order datum was 7 april en de verwachtte leverdatum bij webwinkel 18 april. Na afwachting van de periode krijg ik een mailtje dat de NAS (het bestelde product) niet meer leverbaar is bij de leverancier, en daarom de order is gecanceld. Dit terwijl het product totaal niet moeilijk leverbaar is en vrijwel elke webshop dit product binnen 2 dagen kan leveren. Waarschijnlijk willen ze zonder gezichtsverlies de order niet leveren omdat ik het product heb besteld terwijl deze 15 euro goedkoper was dan bij andere webshops. Hetgeen vrij rap werd aangepast nadat ik had besteld. Desalniettemin is de korting zo dusdanig laag dat het onzin is om dit hele circus eromheen te bouwen om het product niet te hoeven leveren aan mij. Die 15 euro kan mij zelfs gestolen worden. Die had ik er best bij willen betalen. Maar in plaats daarvan krijg ik de deksel op mijn neus en krijg ik niets na 2 weken wachten.
Slordig en slecht. HardwareWebwinkel is dus wat mij betreft niet aan te bevelen.

Na aangegeven te hebben dat ik het allemaal een beetje vreemd vond, krijg ik te horen dat het komt omdat de leverancier alleen levert in partijen en dat de laatste partij niet is doorgegaan. Wat mij betreft geen excuus. Als winkelier/ondernemer hoor je dan te zoeken naar een oplossing. Dit kan op een aantal manieren; je bestelt het product ergens anders en neemt het verlies voor eigen rekening. Je legt uit dat je het product niet voor de betaalde prijs kan verkopen en tenminste break even moet draaien, de winkelier stelt een andere prijs voor en de consument kan kiezen om bij te betalen of af te zien van de aankoop. De winkelier kan ook een ander product aanbieden met korting, et cetera. Er zijn zoveel mogelijkheden, maar 0 zijn er bij mij benut. Alleen een kortaf mailtje dat mijn order is gecanceld vanwege de leverancier. Na dik 1,5 week wachten. Dit terwijl bij het bestellen de levertijd op 5 werkdagen stond. Al met al, slordig en slecht.

Scorekaart voor HardwareWebwinkel.nl

Qshops