Hebben hun zaken niet op orde. TV's blijven maar op voorraad staan terwijl ze allang zijn uitverkocht, Op drie verschillende modellen die (nog steeds) op voorraad staan op de site antwoord gekregen dat ze niet op voorraad zijn.
VerzendingOp de site staat dat alles zo'n beetje de volgende dag leverbaar is, maar dat is onzin, mijn TV kon pas 6 dagen later geleverd worden, terwijl er bij stond vermeld volgende werkdag geleverd.
KlantenserviceIk was niet tevreden over het model TV dat ik had (Panasonic 55CX750), ik dacht eerst dat het een defect was en had panasonic laten komen, maar daar bleek het een eigenschap van het scherm te zijn (dirty screen effect op een IPS scherm).
Ik had een soort extra garantie/verzekering afgesloten waarmee je ook 3 maanden je TV op zicht had. Die 3 maanden waren natuurlijk al voorbij (dat zie ik als mijn eigen schuld, had toen ik me er aan begon te irriteren eerst panasonic laten komen) en heb contact opgenomen met de klantenservice met de vraag of ik tegen bijbetaling de TV kon omruilen voor een ander model in dezelfde serie.
Ik wilde mijn panasonic CX750 omruilen tegen een CX700 (op de site op voorraad) die dus een ander type scherm heeft (is ook iets goedkoper). Bleek er alleen nog een open doos model te zijn en die kon ik voor 150 euro extra ruilen voor mijn CX750. Ik terug gemaild prima doe maar, krijg ik 4 dagen lang geen antwoord meer. Ik op alle mogelijke manieren contact gezocht (chat/whatsapp) en uiteindelijk de mededeling dat de TV zoek was. Ik verder zoeken op de site, ander model gevonden , gemaild, weer dagenlang geen antwoord. Na veel aandringen weer het antwoord is niet op voorraad. Weer verder gezocht, toen een Sony gezien, gechecked via de chat of hij op voorraad was, dat bleek zo te zijn. Weer gemaild, weer dagen moeten wachten, uiteindelijk het antwoord dat ik hem alleen kon omruilen voor een panasonic. Heb ik nog de vraag gesteld wat moet ik bijbetalen om hem via jullie reguliere inruil te krijgen, geen antwoord meer gehad. Gemiste kans van ze, want ik was bereid om gewoon de normale prijs bij inruil bij te betalen... Nu een andere TV gekocht bij de concurrent, die wilden wel graag iets verkopen.
Mijn ervaring met de klantenservice is dus erg slecht. Er worden wel allerlei toezeggingen gedaan maar als het puntje bij paaltje komt dan mailen ze liever niet meer terug, misschien dat je dan maar opgeeft ...?
En nog steeds staan alle uitverkochte modellen als op voorraad op de site...
LET DUS GOED OP!
Beste Jaco,
Jammer om te horen dat u dit alles op deze manier ervaart, wij hebben onze best gedaan om u met een oplossing te helpen ondanks u ruim buiten de omruilperiode melding heeft gemaakt omtrent uw ontevredenheid over het toestel.
Doordat u de doos van uw TV niet meer in uw bezit heeft kunnen wij niet zomaar naar elk merk een omruiling regelen, uw toestel zou passen in de doos van een ander Panasonic toestel. Hierdoor is omruiling naar een ander merk helaas niet mogelijk.
Mochten er de komende weken nieuwe modellen van Panasonic beschikbaar komen dan kijken we uiteraard graag wat we kunnen doen.
Tim
Servicemanager PlatteTV.nl