4Launch

Waardeloze webwinkel. Maken reclame met; Voor 23:00 besteld is morgen in huis. Echter duurde het 5 dagen voor ik mijn bestelling binnen had. Terwijl vlak voor ik mijn bestelling plaatste de voorraad op 4 stond, op hun eigen site, en hier in de pricewatch. Tussen bestellen en leveren zat dus 5 dagen, en niet de volgende dag.

Daarnaast is het product dat ik besteld heb tussen het bestellen en leveren in prijs gedaald. Ze geven dan niet gewoon de nieuwe prijs, maar schepen me af met een waardebon, die enkel bij een andere bestelling (dus je kan niet iets kopen met enkel de bon) geldig is.

Kortom, ze zijn opzich goedkoop, maar de levertijden zijn waardeloos en het woord service kennen ze niet.. Mijn eerste en tevens laatste aankoop bij 4launch.

Edit: 4 Launch is na mijn klachten (en review?) bijgedraaid en heeft het prijsverschil teruggestort op mijn bankrekening. Ook hebben ze me een persoonlijke excuusbrieff + potje drop (lekker!) gestuurd waarin ze aangeven een intern onderzoek te zullen uitvoeren om te achterhalen waarom de voorraad status niet klopte. Dat is opzich wel weer netjes van 4Launch.

Voor 23:00 besteld, morgen in huis... Dat werd dus 5 dagen later...

Geachte klant,

Zover wij kunnen nagaan betreft uw case bestelling 1237528A1. Zover wij momenteel kunnen nagaan was ten tijde van bestellen het product niet op voorraad, maar doorbesteld bij onze leverancier. Gezien uw verhaal hebben wij een intern onderzoek gestart om dit verder na te gaan en dit aan te passen. Hierbij willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de afwijkende levertijd. Hierbij kan door wisselende dagprijzen in sommige gevallen de prijs van dag tot dag verschillen, om deze reden is dan ook in eerste instantie shoptegoed aangeboden gezien uw bestelling al verzonden was. Wij zullen u hier nog verder over contacteren.

4Launch – Customer Support

Scorekaart voor 4Launch