123inkt.nl

Ik was op zoek naar een nieuwe toner cartridge voor mijn printer. Via Google kwam ik rechtstreeks terecht op een pagina waar ik kon kiezen tussen zowel de originele cartridge als het (veel goedkopere) huismerk. Het bestelproces is verder eenvoudig en snel.
Noemenswaardig is dat er een telefonische controle volgde omdat het mijn eerste bestelling was. Er werd kort nagegaan of het opgegeven adres echt klopte. Er werd gelijk ingegaan op een opmerking die ik gemaakt had over de algemene voorwaarden. Het feit dat er door 123 inkt actief contact gezocht wordt schept zeker vertrouwen.

De cartridge kwam binnen 24 uur na bestelling keurig verpakt aan in een nieuwe doos. Bij huismerk toner en inkt zie je soms nog wel eens dat er dozen hergebruikt worden maar dat was hier zeker niet het geval.

Helaas bleek bij ontvangst dat er een onderdeeltje van de cartridge geblokkeerd was waardoor de cartridge de printer niet in wilde. Ik heb gebeld met 123 inkt. Het telefoonsysteem gaf aan dat het druk was en dat de wachttijd 5 minuten kon zijn. Gelukkig duurde het niet zo lang. Er werd direct een RMA aangemaakt. Een nieuwe cartridge werd direct verzonden. Ik hoefde dus niet eerst de oude terug te sturen. Dat kan binnen 14 dagen.
De nieuwe cartridge was wederom de volgende dag bezorgd. Tot mijn verrassing zat er een kaartje en klein flesje wijn bij de levering. Het zijn dit soort kleine attenties waarmee een webwinkel het verschil kan maken.

Beste questo,

Hartelijk dank voor je positieve review. Goed om te lezen dat je zo te spreken bent over onze service. Graag tot de volgende keer!

123inkt.nl

Scorekaart voor 123inkt.nl