Een maand geleden heb ik bij Hardware Webwinkel het complete mainstreamgamesysteem gekocht van de Best Buy van januari 2016. http://tweakers.net/revie...ainstreamgamesysteem.html
Omdat ik het leuk vind om zelf het systeem te bouwen heb ik alle spullen los gekocht. Ik heb alles bij deze winkel gekocht omdat ik dan in geval van problemen ook maar één aanspreekpunt heb. Niet alles was direct in voorraad, maar dat was ook duidelijk aangegeven op de website. De beloofde 5 werkdagen werden er zelfs 3, dus helemaal top!
Ik had niet voor verzending gekozen maar voor ophalen wat me de gelegenheid gaf nog wat informatie in te winnen over de installatie van het systeem. De gestelde vragen werden dan ook vakkundig beantwoord. Spullen waren netjes verpakt en ik kon alles in 2 dozen meenemen.
KlantenserviceNa het bouwen van het systeem kreeg ik een probleem met de installatie van Windows 10. In de chat van de website, per mail en per telefoon werd ik direct te woord gestaan en geholpen. Dat het systeem een foutmelding geeft omdat je beter via een usb 3.0 poort kunt installeren konden we niet bedenken maar was gelukkig toch spoedig ontdekt. Al bij al dus prima service. Ook als je zelf je systeem gaat bouwen!