Ik kon makkelijk vinden wat ik zocht, en de bestelling was makkelijk geplaatst.
In eerste instantie wilde ik een externe dvd-brander en een ssd kopen. Beide hadden volgens de site 2 tot 3 levertijd. De brander duurde een week, en daarmee was ook de ssd vertraagd. In die week ging een harde schijf in mijn nas kapot (ouwe harde schijf die ik toendestijds toevallig nog had liggen). Ik wilde dus nog een nieuwe harde schijf kopen, maar ik had geen zin om nog een keer verzendkosten te betalen. Contact met de klantenservice hielp mij toen direct. Zij konden mij melden dat ik een nieuwe bestelling kon plaatsen, en dan als leveroptie kon kiezen 'meezenden met bestelling nr. xxxxxxxxx'. Alles liep daarna goed, en ik heb 1 pakketje gekregen, met daarin alle artikelen, 2 dagen later, zoals aangegeven op de site.
De levertijd vermeld op de site klopte voor 1 artikel niet. Alles werd erg netjes verzonden.
KlantenserviceDe klantenservice was erg goed. Ik heb via de email contact gehad, en ze hebben me goed antwoord gegeven op mijn vraag over de vertraging van de bestelling. Ook hebben ze me goed geholpen met informatie over het toevoegen van een artikel aan een bestelling. Hun antwoorden waren snel, makkelijk te begrijpen en jetjes. Toppie!