Gsmweb.nl

Het is slecht dat je geen bevestigingsmail krijgt.

Op de website stond: "Vandaag besteld, verwacht Leverbaar vanaf 07-04."
Goed ingedekt door het woordje 'verwacht'. Ik zie nu op de website staan 11-04 maar via de telefoon kreeg ik te horen 15-04.

Bij deze wil ik iedereen attenderen dat de iPhone SE 64GB Silver pas 15 april bij hun binnenkomt (hoop ik). Verder ontvang je geen bevestigingsmail wanneer je hebt betaald.

Woensdag 6 april een bestelling geplaatst/betaald voor de iPhone SE 64GB Silver. Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen vanuit GSMWEB.

Donderdag 7 april zelf gemaild naar GSMWEB met de vraag hoelaat mijn bestelling aankomt. Ik kreeg als antwoord dat ze de telefoon Vrijdag 8 april binnen hebben, en dat ik 'm dan meestal in 1 of 2 dagen in huis heb.

Vrijdag 8 april einde dag kreeg ik een voicemail of ik GSM web kon terugbellen mbt tot mijn bestelling.

Zaterdag 8 april heb ik gebeld. Ik kreeg een vriendelijke telefoniste aan de lijn die mij helaas niet kon vinden omdat ze bij 'Telefoon + Abonnement' keek in plaats van 'Telefoon Los'. Uiteindelijk heeft zij mij verteld dat de telefoon vrijdag 15 april binnen komt, en dat ik 'm Zaterdag 16 april in huis heb. De gouden versie was wel leverbaar zei ze, maar die wou ik niet. Ik heb gevraagd om een bevestiging van deze datum per mail, ik kreeg als antwoord dat ik een mail krijg wanneer de bestelling werd verstuurd.

Ik hoop nu wel dat ik de telefoon ontvang voordat ik op vakantie ga.. Het is een beetje hopen.

Michael

Vrouw was heel vriendelijk. Het heeft wel 3 minuten gekost om mij te vinden in het juiste systeem.

Scorekaart voor Gsmweb.nl