CampusShop.nl

Problemen gehad met Lenovo laptop
10x *gerepareert* (wel minder, maar ik hou de tel niet meer bij iig)
omgeruild (ging mis met verzending)
krijg ik nog ergere problemen met een nieuwe lenovo laptop
omgeruild (DOA) (deze maar omgeruild bij paradigit winkel)
krijg ik vergelijkbare (wel minder erg maar nog steeds hinderlijk) problemen met wederom een lenovo laptop. Eerst toch maar eens goed gekeken of dit egt geen driver problemen zijn, maar na zoveel te proberen en chatten met Lenovo vinden hun het toch een hardware probleem.
Dit zoveel mogelijk via Lenovo opgelost, na een reparatie (die het probleem verergerde...) weer geklaat en toen mocht ik kiezen tussen crediteren of nieuwe laptop, die wel weer via campusshop moest. Campussshop deed alsof ze niks wisten terwijl Lenovo dit zelf met hun overlegt zou hebben. Ik moest dus zelf bewijs sturen (screenshot van de facebook-chat).
Dat ik pech heb met laptops is 1 ding, maar campusshop maakt het er niet makkelijker om. Altijd als ze zeggen gaan we doen, moet je 10 van de 10 keer zelf terugbellen. Ze hebben:
* Meerdere malen belooft terug te bellen, deden ze niet, moest zelf bellen
* Meerdere malen repareur thuis belooft volgende werkdag (heb betaalt voor deze service), kwam niet opdagen, moest zelf bellen "onderdeel niet beschikbaar", daar kon je misschien ook zelf over mailen/bellen? Uiteindelijk kwam dit onderdeel nooit en werd het een nieuwe laptop.
* Laptop opgehaald bij nieuw adres, vervangende laptop gestuurd naar oud adres
* Teruggave geld (omdat ik niet nog een keer een vervangende laptop wou) niet gedaan binnen 5 werkdagen "betaling niet gelukt" ja gewoon mn rekening nummer kwijt geraakt waarschijnlijk, die ik in jullie formulier, per mail en bij de laptop factuur-kopie gestuurd had. En als een betaling mislukt, bel/mail dan!

Eerste bestelling ging niks mis mee, maar toen ik klachten kreeg en ze me een vervangende laptop aanboden, was ik verhuist. Het was geen probleem om het om te wisselen. Ze hadden ook speciaal voor mij iemand geregeld die de laptop kwam ophalen. Top, toch? Het leek even geweldig te gaan, iemand kwam hem ophalen bij mijn nieuwe adres. Maar de nieuwe werd naar het oude adres verstuurd! Wat een geluk dat mijn moeder daar nog woont.

Je moet altijd terugbellen, geen idee wat ze doen met de gegevens, maar het is zeker een rommeltje! Adres niet goed opgeslagen, wordt nooit gebeld, creditering is *mislukt*, als er iets fout gaat wordt je niet op de hoogte gebracht.

Uiteindelijk geld wel teruggegeven, en 2 werkdagen na het laatste belletje ontvangen. de mail dat het verzonden was kreeg ik een dag nadat ik het ontvangen had.

Scorekaart voor CampusShop.nl