Onlinekabelshop.nl

Ik wilde een hele bijzondere kabel, welke bij veel andere webwinkels uberhaupt niet te krijgen was (ook niet bij Conrad). De enige andere had hem niet op voorraad en de kabel was daar te lang. Onlinekabelshop had hem wel op voorraad en een fijne lengte.

Via de website kon ik echter niks in het winkelmandje doen. Diverse keren geprobeerd in verschillende browsers. Uiteindelijk via de chat dat aangegeven. In 18 minuten kreeg ik een net mailtje met wat vragen over VPN etc. Ik zat op dat moment niet op VPN, maar sinds enkele weken is er door onze overijverige IT afdeling heel veel dichtgespijkerd.

Men bood aan om de bestelling via mail af te handelen en dat ging heel vlot, zodat ik de volgende dag de kabel al in de bus zou treffen.

Ik wilde nog vooraf betalen, maar achteraf was geen enkel probleem liet men weten.

De kabel was degelijk verpakt en lag inderdaad de middag erop in de bus.

Snelle reactie na m'n bericht op hun chat. Vriendelijke en duidelijke reacties. Meedenkend.

Scorekaart voor Onlinekabelshop.nl