Als je wilt dat je privacy gegevens op straat komt te liggen moet je zaken doen met Wehkamp
VerzendingSnelle levering, goed verpakt.
KlantenserviceJammer genoeg is de beoordeling omtrent klantenservice niet mogelijk met - sterren, dan hadden ze die van mij gekregen.
Op 15 januari 2015 heb ik bij jullie een mobiele telefoon gekocht onder bestelnummer
met bijbehoren klantnummer
Deze telefoon beviel mij niet zo goed, en heb hem daarom verkocht via Marktplaats aan klantnummer met originele aankoopnota erbij.
Tot zo ver niets aan de hand.
Alleen nu komt het, donderdag 31 maart 2016 krijg ik een pakketje thuis gestuurd van de reparatie afdeling van Wehkamp. Terwijl ik helemaal niets ter reparatie aangeboden had. In de doos zat een afleveringsbon waar mijn naam en adres en klantnummer op geprint stond door jullie, en die was door gestreept en veranderd in klantnummer van koper met zijn adres erop. In de doos zat tevens de door mij gekochte telefoon.
Ik snapte hier helemaal niets van. Ik donderdag 31 maart 2016 lange tijd met de helpdesk van Wehkamp gebeld hoe dit nou mogelijk was. Want ook in mijn account op jullie website was mijn e-mail adres veranderd naar een onbekend e-mail adres voor mij. Dit bleek dus het e-mail adres te zijn van koper (ik heb dit ondertussen wel aangepast). Helpdesk snapte er helemaal niets van en ging de vraag doorsturen naar een gespecialiseerde afdeling om dit uit te zoeken. Ik zou zeer snel antwoord hierop krijgen wat er nou aan de hand is. Dit is dus niet gebeurd na een week wachten.
Wat er wel gebeurd is, is het volgende. Woensdag 6 april 2016 werd ik gebeld door koper met de vraag of ik een mobiele telefoon ontvangen had van Wehkamp want hij had hem ter reparatie aangeboden. Hierop zei ik tegen hem ja die heb ik donderdag 31 maart 2016 mogen ontvangen. Ik heb hier Wehkamp al over gebeld en dit zou door gespeeld worden naar een andere afdeling en ik zou hier spoedig over terug gebeld/ gemaild worden, wat dus niet gebeurd is.
Koper zei tegen mij dat hij met Wehkamp contact opgenomen had met de vraag waar de telefoon bleef. Hierop heeft de heer koper zomaar van Wehkamp (van medewerker van de afdeling Custom Care) mijn complete adres gegevens en telefoonnummer gekregen en werd hem gezegd hier is hij naar toegestuurd. Neem maar contact met hem om en regel maar dat de telefoon bij koper komt.
Dit is uiteraard nooit de bedoeling dat jullie zomaar mijn adres gegevens en telefoonnummer geven aan andere mensen . Dit is zelfs volgens de wet bescherming privacy gegevens verboden !!!!!!!
Daarnaast is het bij wet verboden dat jullie zomaar gegevens gaan aanpassen in mijn account zonder mijn toestemming vooraf !!!!!!!!!