My Media Center

Kleine gespecialiseerde webwinkel met zeer concurrerende prijzen en belangrijker: perfect telefonisch advies dat me echt veel geld bespaarde. NAS ging onverhoopt stuk na 1,5 jaar. Weer een superservice qua ondersteuning, feedback en een vervanging regelen. Krijg je niet bij grote spelers op deze manier. Aanrader!

Snel en goed.

Perfect uitgebreid telefonisch aankoopadvies van Freek. En dat met heel erg lage prijzen (ja het kan altijd goedkoper maar dat wisselgeld weegt bij lange na niet op tegen zijn advies, dat me nog veel meer bespaarde). En de aftersales is blijkt ook goed. Had de pech dat mijn NAS het na 1,5 jaar begaf (zeldzaam bij Synlogy, weet ik, pech). Gelukkig 2 jaar garantie en vooral: geweldige aftersales. Prima dubbelcheck, ticket aangemaakt voor de reparateur door Freek, inderdaad kaduuk. Hoefde alleen de boel op te sturen (zonder schijven) Net mailtje (van Freek zelf) terug, idd kapot. krijg een nieuwe. Gespecialiseerde webwinkels als deze verdienen zeker een plek, deze service had je bij een grote speler niet gehad. MyMediaCenter is een aanrader.

Scorekaart voor My Media Center