bol

Buitengewoon mooi vormgegeven boekwerk van Jheronimus Bosch in koffertje (boek weegt 4,5 kilo!). Schitterende prenten, paginagroot en haarscherp (je ziet zelfs de vernisbarsten!). Zo mooi dat je de prenten bijna niet meer in het echt hoeft te zien :-) Er was even onduidelijkheid over de NL-versie: of die nog verkrijgbaar was. Gelukkig kon ik via Bol.com contact opnemen met de verkoper van het boek voor productinfo. Fijn dat die gegevens (van verkopers) beschikbaar zijn! Bijzonder fijn ook dat Bol.com zo goed telefonisch (en per chat etc.) bereikbaar is. Vervolgens NL-versie kunnen kopen. Uitermate tevreden over, vooral vanwege de hoeveelheid (veel!) en goede kwaliteit prenten.

Goed verpakt, mooi beschermd.

De Klantenservice heeft echt even tijd genomen om uit te zoeken of de NL-versie nog wel echt beschikbaar was en zo ja, bij welke verkoper(s). Contactinfo gekregen zodat ik zelf vragen kon stellen over de verkoper over het product (de look & feel, grootte, zwaarte, prenten). Klantenservice was snel en adequaat. Bijzonder blij dat ze telefonisch zo goed bereikbaar zijn (24/7)!

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk