Afuture

Algemene indruk is prima, artikelen zijn snel te vinden en produk-informatie is ook oke, dus geen problemen mee.

vandaag besteld, morgen in huis

Op 04.04.2016 een Gigabyte GA-Z97X-Gaming3 moederbord gekocht en op 05.04.2016
werd het moederbord door een pakketdienst bezorgd. So far so good.
Toen ik enkele uren later het bordje wilde inbouwen, viel me op, dat de doos niet geseald was,
maar oke het zal wel.Daarna de doos opengemaakt en heb ik het moederbordje eff getjekt,
op eventuele onrechtmatigheden..Alles leek me wel in orde.Daarna heb ik de socket voet
aan een kleine inspectie onderworpen. Heb de beugel opengeklapt en heb het bordje een beetje
schuins tegen het licht gehouden en tot mijn grote schrik een "zwart vlekje" wat meestal duidt
op een beschadigde/kromme contact-pin!
Dus heb ik Afuture gebeld en heb het e.e.a. verteld. Tot mijn grote spijt kreeg ik te horen,
dat Afuture in dergelijke situaties er altijd vanuit gaat, dat de schade is veroorzaakt door de gebruiker/ consument! En hier wordt ik nou str*nd ziek van! Men schijnt de verantwoordelijkheid niet meer op zich te willen nemen, door alles maar bij de consument neer te leggen!Dit kan toch niet? !
Wat men mij wel heeft aangeboden is, dat men wilde proberen het pootje weer recht te zetten en dat allemaal uit coulance, ja ja je leest het goed uit coulance! m.a.w. de klant heeft gewoon pech!
Ook werd me medegdeeld, dat ELK moederbordje door de fabrikant volledig wordt gecontrolleerd..
sinds wanneer is dat vraag ik me af? en dat er niemand ...vanaf de fabrikant tot aan Afuture toe
met z'n tengels aan het moederbord gezeten kan hebben.. en dat terwijl het moederbord in een
NIET gesealde doos zit? bla bla bla dus.
Maar goed , ik heb tot op heden nog geen after-sales ervaring met Afuture en de ervaring die ik nu heb opgedaan is dus gewoon BAGGER!
Heb Afuture dan ook gevraagd mijn account uit hun bestand te willen verwijderen, omdat ik met zo'n bedrijf echt geen zaken meer wil doen en verder wens het Afuture heel veel plezier met het korte termijn "succes"!

Scorekaart voor Afuture