bol

Bol.com levert uitstekende service, ik kan niet anders zeggen. Hun site is snel, overzichtelijk en logisch, het bestelproces is gebruiksvriendelijk. Ook als ik te maken heb met derden (bijv. voor 2e hands spullen) gaat het altijd goed. Fijn dat nr's/adressen van die derde verkopers op de site staan zodat je voor vragen contact kunt opnemen. Ook erg fijn: de klantenservice is goed telefonisch bereikbaar (24/7!). Snel iemand aan de lijn, geen eindeloze keuzemenu's. Ook retourneren is puik geregeld. Kortom: ik ben erg tevreden.

Levering keurig op tijd en goed verpakt. Enige punt: veel te grote doos voor het kleine artikel (2 x zelfs). Dat maakte het lastig na ophalen bij ophaalpunt: het viel niet lopend/per fiets te vervoeren, dus moest ik het ter plekke uit de doos halen!

Vriendelijke klantenservice die doorgaans meteen zaken weet te beantwoorden of op te lossen. Bij deze bestelling ging het aanvankelijk mis met de betaling: vergeten op 'bestelling afronden' te klikken (waardoor die bleef hangen). Klantenservice adviseerde me een half uur te wachten. Eigenwijs: niet gedaan en nogmaals besteld, wat resulteerde in dubbele bestelling (maar ging om inktcartridgdes, dus niet erg om dubbel te hebben). Klantenservice gaf me aldus correct advies! Eigen keuze om het niet op te volgen :-)

Scorekaart voor bol

Thuiswinkel Zakelijk