Heb een philips beyond plafond lamp gekocht. "Produkt ergens anders goedkoper? Geef het aan ons door" stond er. Dat duurde helaas wel 2 dagen maar daarna werd netjes de prijs aangepast. Vervolgens heb ik de lamp savonds meteen besteld en die werd keurig de volgende dag geleverd.
VerzendingRond 22:00 besteld en de volgende dag om 13:00 geleverd.
KlantenserviceBij aankomst bleek de lamp beschadigd, dus direct gebeld en werd meteen vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Na overleg zou ik een foto op sturen met de mail en daarna zou er contact met mij worden opgenomen. Dat bleef uit dus ik werd ik ongerust. Na 3 dagen heb ik ze zelf opgebeld en werd wederom keurig te woord gestaan. Blijkbaar zijn mijn mails nooit aangekomen. Vervolgens heb ik via een link op hun site de foto doorgemaild. Daarna werd ik keurig terug gebeld met een voorstel ; ik kon de lamp ruilen of korting krijgen. Ik heb gekozen voor dat laatse en een voorstel gedaan wat ik een nette prijs vond. Daar zijn ze akkoord mee gegaan.
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling, dit bedrijf levert echte service zoals het hoort volgens het boekje. Mijn complimenten