bol

Bol.com geeft duidelijke en goede uitleg over de producten. De verzending is erg snel. Wat wel erg jammer is dat als een product uiteindelijk niet op voorraad is het erg lang duurt voordat je daar weer reactie op krijgt en ze dan te weinig meedenken hierin. Verder goede winkel!

Als het product op voorraad is dan is het eigenlijk de volgende dag al geleverd en dat is top!

Hier ben ik niet tevreden over. Ik had een product wat verkrijgbaar was op de site maar er uiteindelijk niet meer was. Ze konden/wilden bij de servicedesk ook niet gaan kijken waar het product eventueel nog wel te leveren was bij een leverancier van hen. Dit vond ik niet goed opgelost.

Beste Janine,

Ik begrijp je feedback en snap dat je dit niet de service was die je had verwacht.
Goed dat je het aangeeft, dank hiervoor.
Verder is het leuk om te lezen dat je wel tevreden bent over de website en het assortiment.

Groet, Jade van bol.com

Scorekaart voor bol