CD-ROM-LAND Breda

Vorige week nog een Crucial BX200 SSD besteld bij deze webwinkel.

De webwinkel lay-out ziet er misschien wat simplistisch uit, maar ik vind juist dat dit het goed overzichtelijk houdt voor de klant. Alles is netjes gecategoriseerd en goed te vinden. Verder werkt deze ook prima en snel, waardoor het online winkelen fijn en snel afgerond is.

Ik heb al vaker componenten besteld via deze webwinkel. Tot dusver heb ik nog geen een keer een punt tot klagen gehad. Alle orders zijn altijd netjes de volgende dag in huis ontvangen, en waren ook altijd degelijk verpakt met voldoende lucht'kussentjes' zodat het product in goede staat aankwam.

In het verleden 1 keer een defect product ontvangen, na een belletje heb ik het product geretourneerd. Het was dusdanig snel afgehandeld dat ik al een nieuw product op de mat had liggen voor mijn pakketje (volgens mij) überhaupt was aangekomen bij cdromland zelf. Dus over eventuele service achteraf ben ik daarom ook zeer zeker te spreken.

Zolang dit bedrijf zijn manier van werken zo voortzet zal hij mij er niet van weerhouden om in de toekomst verder aankopen te doen!

Scorekaart voor CD-ROM-LAND Breda