Snap niet waarom Bol steeds om reviews blijft vragen. Het is gewoon een prima web-winkel waar je voor veel zaken terecht kunt. Niet alles is even goedkoop dus vergelijken blijft slim, maar er is ook genoeg waarvoor je voor een prima prijs bij Bol terecht kunt. De verzending is ook vlot. Enige krux is eigenlijk de verslechterde/soms ronduiit slechte service van PostNL. Ooit een TV besteld en die liet de bezorger voor mijn ogen uit zijn handen vallen, waarna hij hem gewoon nog bij mij wilde aanbieden!
VerzendingMijn laatste bestellingen waren snel in huis en in goede staat.
KlantenserviceAls er iets mis is moet de vaste procedure worden doorlopen waardoor bij retouren een tijdje op je reeds betaalde geld moet worden gewacht. Dat geldt ook voor geweigerde pakketten. Eerst moet Bol ze terug ontvangen en kunnen controleren. Pas dan wordt besloten om betaalde bedragen te retourneren.
Beste Geniuz63,
Bedankt dat je je ervaringen met ons wilde delen. We begrijpen je feedback en zullen kijken of we er iets mee kunnen doen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een beschadigd artikel alsnog bij je geleverd wordt. Onze klantenservice staat voor je klaar om je te hulp te schieten bij dit soort meldingen. Als je nog vragen hebt, dan kun je altijd even contact opnemen.
Groet, Jade van bol.com